SCHOENADVIES
geen afspraak nodig

STEUNZOLEN 
enkel op afspraak
 

21 SEPTEMBER 2019 . ENGREUX . SPORTEVENTS

TRAIL DU BARRAGE

De Trail du Barrage gaat in 2019 door op zaterdag 21 september en biedt dit jaar opnieuw twee afstanden aan: 13km en 27km.  Er wordt dit jaar in tegenwijzerzin rond het stuwmeer gelopen.
De Trail du Barrage is één van de mooiste van België met een parcours dat voor meer dan 90% over single tracks loopt en waarbij het aantal meters asfalt beperkt is tot 100m. De ongerepte natuur van het “Parc Naturel des Deux Ourthes” is het decors van al dit moois.

Meer info & inschrijven.

22 SEPTEMBER 2019 . LEUVEN . GOLAZO

LAMPIRIS LEUVEN NATURE TRAIL

Op zondag 22 september vindt de tweede editie van de Lampiris Leuven Nature Trail & Walk plaats. Deelnemers sporen na ontvangst van hun deelnamepakket vanuit Leuven station richting de vertrekpunten in Sint-Joris-Weert en Oud-Heverlee. Je hebt de keuze uit 3 afstanden: 12 en 16 km (Run & Walk) en 25 km (Run).

Na een vrij vertrek (je tijd begint te lopen wanneer je de timingmat bij het verlaten van het station in Oud-Heverlee of Sint-Joris-Weert overschrijdt) loop of wandel je volledig door het groen en dwars door het schitterende Meerdaalwoud, Heverleebos en via de prachtige Abdij van Park terug richting Leuven centrum om te finishen voor het Stadskantoor.

Meer info en inschrijven

Runners' lab Flandrien Strava segment

29 SEPTEMBER 2019 . ANTWERPEN LINKEROEVER . GOLAZO

RACE FOR THE CURE ANTWERPEN

Steun de strijd tegen borstkanker op een sportieve manier!
Kom met jouw familie, collega's of vrienden 6 km lopen of 3 km wandelen op Linkeroever en toon op die manier jouw steun aan alle lotgenoten. Kinderen zijn ook welkom op de Kids for the Cure (800m)!

Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Naast de loop- en wandeltocht, wordt ook een groot dorp opgetrokken. De hele dag is gevuld met animatie en intense emoties. Op deze dag vieren lotgenoten in Antwerpen, Brussel en Namur het leven, toont iedereen solidair steun aan lotgenoten en staan we samen stil bij iedereen die er jammer genoeg niet meer is.

Meer info & inschrijven.
 

06 OKTOBER 2019 . BRUSSEL . GOLAZO

BRUSSELS MARATHON & HALF MARATHON

De start en finish van de marathon en de halve marathon ligt onder de imposante triomfbogen van het Jubelpark. Er is ook een mini marathon van 6,5 km en voor de kids is er de Alpro Kids Run van 1 km.

Meer info en inschrijvingen.

12 OKTOBER 2019 . LOKEREN . KONO

CITY RUN LOKEREN

Kies zelf je route doorheen Lokeren.
Bij een City Run moet je zo snel mogelijk de checkpoints vinden die zijn aangeduid op een kaart. De route tussen de checkpoints kies je zelf.

Keuze uit 2 parcours
5km met 20 checkpoints en 10km met 30 checkpoints. De 5 en de 10km zijn berekend volgens de kortst mogelijke route tussen alle checkpoints. Natuurlijk zal dit bij iedereen anders zijn, omdat de routekeuzes die je onderweg maakt niet bij iedereen dezelfde zijn.

Meer info en inschrijven
City Run Lokeren.
Ontdek ook de andere City Runs in Ieper (01.09).
 

20 OKTOBER 2019 . BRUGGE . GOLAZO

THE GREAT BRUGES MARATHON RUN & WALK

Er bestaan zo van die plekken die onder je vel kruipen, hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo'n bijzondere plek. Een stad op mensenmaat, groot geworden door haar meeslepende geschiedenis die haar het Unescolabel van Werelderfgoedstad opleverde.

Loop in Brugge de marathon of halve marathon en ontdek deze mooie stad op een andere manier. Wandelaars kunnen genieten van een 8 of 21 km lange wandeltocht.

Meer info & inschrijvingen.

20 OKTOBER 2019 . ANTWERPEN LINKEROEVER

LINKER OEVERT

Lopen door de mooiste plekjes van Linkeroever
Linker Oevert 1/2 Marathon Antwerpen 2019 is een loopevenement voor alle atleten, ten voordele van het Kinderkankerfonds. Deelnemers lopen langs het mooiste wat Linkeroever te bieden heeft en genieten van de Antwerpse skyline.

Meer info & inschrijven.

27 OKTOBER 2019 . ZONIëNWOUD BRUSSEL . SPORTEVENTS

TRAIL DE BRUXELLES

Trailrun doorheen het Zoniënwoud
Op 20 oktober 2019 gaat de vierde editie van de Trail Brussel door. Start en aankomst aan het sportcentrum aan het Zoniënwoud. Deelnemers kunnen kiezen uit 6 afstanden (6/10/14/17/25/33). De parcoursen laten je de mooiste plekjes van de «groene long» van Brussel ontdekken: het Zoniënwoud.

Meer info en inschrijven

Runners' lab Flandrien Strava segment

27 OKTOBER 2019 . LOMMEL . SPORTEVENTS

NATURARUN LOMMEL

Ontdek de Lommelse Sahara
We hebben met NaturaRun® Lommel weer een gloednieuwe NaturaRun® voor jullie klaarstaan. Dit keer trekken we de Lommelse Sahara in, waar grote waterplassen en woestijnachtige zandvlaktes de show stelen. Rondom liggen de typische heidevlaktes en geurende naald- en loofbossen die een prachtig uitzicht bieden in elk seizoen. De parcours zijn volledig offroad en gaan over bospaden, door het losse zand en via toffe single tracks.

Meer info & inschrijven.
 

02 NOVEMBER 2019 - 03 NOVEMBER 2019 . KALLO . GOLAZO

HAVENLAND RUN & WALK

Op 2 en 3 november staat de tweede editie van de Havenland Run & Walk op de kalender. Deelnemers kunnen zowel op zaterdag als op zondag genieten van een prachtig stukje natuur met als achtergrond de haven van Antwerpen. Met een run - walk, nacht- en dageditie is er voor elk wat wils.

02 NOVEMBER 2019 . OOSTDUINKERKE . SPORTEVENTS

NATURARUN OOSTDUINKERKE

Kom uitwaaien aan de Belgische kust
Deze nieuwe NaturaRun® biedt een uniek parcours van strand en duinen in de omgeving van Oostduinkerke. Je kan kiezen uit afstanden van 5km, 15km of 21 km door het losse zand. Het parcours gaat door de prachtige duinen van Schipgat en Doornpanne, want er is meer aan de kust dan alleen maar het strand. We slaan de handen in elkaar met de Gemeente Koksijde en het Agentschap voor Natuur en Bos om jullie van dit moois te laten genieten.

Meer info en inschrijven.
 

11 NOVEMBER 2019 . BOKRIJK

BOKRIJK RUN

Nóg meer beleving en nóg meer verrassende momenten.
Op maandag 11 november vindt de derde editie van de Bokrijk Run plaats. Het parcours loopt langs alle troeven die Bokrijk te bieden heeft. De absolute hoogtepunten zijn de passage doorheen 'Fietsen door het Water' en het 'Openluchtmuseum met zijn historische gebouwen en Living History-acteurs'.

24 NOVEMBER 2019 . TERHULPEN . SPORTEVENTS

NATURARUN LA HULPE

NaturaRun La Hulpe biedt de keuze uit 4 afstanden (25km/17km/12km/8km) door het zuidelijke deel van het Zoniënwoud in het prachtige domein Solvay. Deze NaturaRun aan de rand van de Brabantse Ardennen biedt een magnifiek uitzicht op het domein van Solvay, erkend als uitzonderlijk erfgoed van het Waals gewest. Er zijn brede dreven, smalle paadjes en uitzichten over de vijvers, en dat allemaal op een steenworp van de hoofdstad.

Meer info & inschrijven.
 
+ CONTACT

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË