WEBSHOP OPEN 24/7 | Contacteer onze adviseurs via WhatsApp (+32 479 05 65 99) voor LIVE CHAT van maandag t/m zaterdag tussen 9u30 en 18u00.

 

Voor SCHOENADVIES werken we uitsluitend OP AFSPRAAK. Boek op voorhand jouw persoonlijke afspraak voor 30 minuten één-op-één advies. Lees hier meer.

AfspraakMaak een afspraak
25 OCTOBER 2021   l   RUNNERS' LAB

Bel Friday | Actieweekend bij Runners’ lab om lokaal kopen te promoten

Runners’ lab is met trots één van de deelnemende winkels aan Bel Friday. Door deel te nemen aan deze actie (29.10-02.11) willen we het belang van lokaal shoppen in de kijker zetten. Koop lokaal en profiteer van onze mooie actie.

Bel Friday promoot #kooplokaal

Bel Friday wordt ook wel de sympathiekste winkelhappening van het land genoemd. Deze halfjaarlijkse actie heeft één specifiek doel voor ogen: lokaal kopen extra onder de aandacht brengen. Daarvoor bundelen verschillende Belgische winkels met plezier de krachten. Runners’ lab ontbreekt gezien zijn Belgische identiteit opnieuw niet in het lijstje.

Samen met 29 andere winkels bedanken we het komende weekend op gepaste wijze al onze klanten voor hun steun. Het zijn jullie namelijk die de lokale economie draaiende houden. Zonder jullie zouden we niet staan waar we nu staan.

Omdat we jullie willen bedanken

Aan wat mogen jullie zich verwachten? Van 29 oktober t/m 2 november pakt elke deelnemende winkel uit met leuke acties. Jazeker, dat geldt ook voor Runners’ lab! Het hele weekend geniet je zowel in onze winkels als in de webshop van 20% korting*. Kom daarvoor langs in onze winkel of geef de "Belfriday321" kortingscode in in de webshop. Deze korting geldt op loopkledij en accessoires. Na je aankoop ontvang je ook nog een bon, goed voor 15 euro korting bij aankoop van loopschoenen in onze fysieke winkels. Als jullie ons steunen, dan geven wij met plezier iets terug.

Steun met deze actie het goede doel

Door deel te nemen aan Bel Friday doe je trouwens meer dan alleen de lokale economie ruggensteunen. Elke deelnemende winkel draagt bij aan het goede doel. Dit jaar staat de actie, net als de editie in maart, volledig in het teken van ‘5Ha Bel Friday Bos’. Samen gaan we eveneens voor een groener België. Er is niets leuker dan met je gloednieuwe loop- of wandelschoenen oneindig lange tochten te maken door een knap stukje natuur. Wie durft dat tegenspreken?

“Focus bij Runners’ lab blijft puur Belgisch”

Koen Wilssens legt uit waarom deze actie heel belangrijk is voor Runners’ lab en waarom we voor de tweede keer dit jaar deelnemen.

“Dit initiatief laat zien dat de Belgische economie veerkrachtiger is dan ooit. Door deel te nemen aan Bel Friday tonen we in eerste instantie dat we nog een echt Belgisch familiebedrijf zijn. We zijn ondertussen uitgegroeid tot een zaak die bestaat uit één succesvolle webshop en vijf winkels. Toch hanteren we nog steeds dezelfde waarden als in de begindagen. We staan dichtbij de klant en bieden hen een doorgedreven service aan. De komende jaren blijft onze focus ook puur Belgisch.”

“Daarnaast denken we dat het voor de toekomst belangrijk is, zowel om economische alsook ecologische redenen, om lokaal te kopen. Bij Runners’ lab is het bovendien onze plicht om mensen te motiveren en te inspireren om gezond te blijven. Met deze actie krijgen we hopelijk nog meer mensen aan het sporten en stimuleren we anderen om het vol te houden”, besluit de CEO van Runners’ lab.

Hier, daar kiezen we samen voor

Vanaf vrijdag 29 oktober kleuren heel wat winkels iets meer zwart, geel en rood. De lokale economie hoopt dan ook op jouw steun te kunnen rekenen. Wij ontvangen je alleszins met veel plezier!

Vergeet Black Friday. Kies voor Bel Friday, voor en door onze klanten.

* Geef de kortingscode “Belfriday321” in bij het afrekenen om te genieten van je korting. De korting geldt bij een minimumaankoop van €40 aan kleding of accessoires, is niet cumuleerbaar met andere kortingen en geldt niet op elektronica. Deze actie loopt bovendien van 29 oktober t/m 2 november.  


the latest news

WEBSHOP

Cadeautips voor en door lopers

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan. Heerlijk! Tot je tot het besef komt dat je nog x-aantal cadeautjes moet shoppen en je 0,0 inspiratie hebt... Wij helpen je op weg met enkele sportieve cadeautips!

Tags: cadeaubon Runners' lab, cadeaus voor lopers, cadeaubon

ADVIES

New Balance Fresh Foam X 860 | ‘Oldskool’ maakwijze kan ons nog steeds bekoren

De New Balance Fresh Foam X 860 is een onmisbaar model in het aanbod van elke loopspeciaalzaak. Versie 12 werd dan ook met plezier onthaald bij Runners’ lab en ging meteen mee in de valies van adviseur Katrien voor een fikse keuring op teambuilding.

Tags: New Balance, Fresh Foam 860, New Balance Running

ADVIES

Lopen en koffie: it's a match! Maar waarom nu precies?

Feit of fabel: koffie kan je sportprestaties een boost geven? Nu wij onze eigen Runners’ Coffee op de markt brachten wilden we daar het fijne van weten. Het antwoord lees je hieronder.

Tags: Cafeïne


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË