Geen wachtrijen, wel persoonlijk advies? Maak hier uw afspraak voor schoenadvies.

Onze winkels zijn ook vrij toegankelijk, maar weet dat klanten met een afspraak voorrang krijgen. Meer info over onze werking vind je hier.

AfspraakMaak een afspraak
03 DECEMBER 2021   l   WEBSHOP

Cadeautips voor en door lopers

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan. Heerlijk! Tot je tot het besef komt dat je nog x-aantal cadeautjes moet shoppen en je 0,0 inspiratie hebt... Wij helpen je op weg met enkele sportieve cadeautips!

Voor ieder (budget) wat wils

Ben je gebonden aan een bepaald budget? Dat treft! Om je zoektocht naar het perfecte cadeau te vergemakkelijken, hebben we onze producten ‘toevallig’ ingedeeld volgens prijscategorie. Op zoek naar een klein cadeautje? Dan zit je goed met onze tips onder de €25 euro. Mag het iets meer zijn? Ook dan komen we je tegemoet. In onze lijstjes vind je een gezonde variëteit aan producten. Van sokken, tot leesboeken, wandelstokken en sporthorloges. Alles vind je erin terug.

Het verlanglijstje van een loper

Ben je zelf niet thuis in de leefwereld van een loper? Geen paniek, wij deden een rondvraag bij onze eigen adviseurs. Ze deelden met plezier hun verlanglijstje.

Katrien, adviseur en olympisch triatlete

Bovenaan mijn verlanglijstje staat momenteel het Shutter Speed Jacket van New Balance. Door zijn superreflecterende eigenschappen is het ideaal om in het donker te sporten. In het verleden heb ikzelf al compressiesokken cadeau gedaan aan mijn sportieve vader. Zijn gevoelige kuiten en achillespees zijn mij er nog steeds dankbaar voor.

Jana, adviseur en competitief triatlete

Voor mij de Blackroll Fascia Gun graag! Het is een makkelijke manier om mijn spieren soepel te houden en aan blessurepreventie te doen. Ik beken, ik heb niet altijd de motivatie om echt oefeningen te doen. Zelf heb ik anderen al plezier gedaan met de Aftershokz Aeropex. Comfortabele sportoortjes die verkeersveilig, wireless en ergonomisch zijn.

Heather, adviseur en op de weg terug na een blessure

Nu het kouder wordt komt een baselayer van Craft of Smartwool altijd van pas. Deze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Een tip die ik zelf soms toepas: sportvoeding als extraatje bovenop een grotere cadeau geven. Een praktisch cadeau wanneer je nog niet aan het afgesproken budget zit.

Bram, adviseur en voetballer

Mij maak je altijd blij met mooie sokken. Het blijft iets persoonlijks maar Smartwool en Stance zijn mijn favorieten bij uitstek. Smartwool voor zijn kwaliteit en Stance voor zijn toffe prints. Nog niet verklappen, maar ik heb de Runners’ lab Blackroll Box aangekocht om cadeau te doen. Fervente sporters durven het belang van blessurepreventie soms vergeten en met deze cadeau wil ik hen stimuleren om daar aandacht aan te blijven schenken.

Jeremy, oriëntatieloper

Ik beken, ik ben mijn loopbelt kwijtgeraakt. Een nieuwe zou dus zeker van pas komen zodat ik eenvoudig mijn telefoon kan meenemen als ik ga lopen. De Runners' Coffee vind ik een superleuk iets om cadeau te doen, want wie drinkt er nu niet graag een verse kop?

Met een cadeaubon schiet je altijd raak

Ben je er nog altijd niet uit? Met een cadeaubon kan je nooit iets verkeerd doen. Op onze website kan je eenvoudig een digitale versie downloaden voor een bedrag naar keuze. Voeg nog een persoonlijke boodschap toe en je hebt het ideale cadeau beet! In de winkel kan je ook altijd een hard copy komen afhalen. Wist je trouwens dat het onze eigen adviseurs zijn die op de cadeaubonnen staan?

Extra motivatie

We reikten je hierboven niet alleen cadeautips aan. Wij rolden tegelijk de rode loper uit voor goede voornemens. Door je vrienden, familie of geliefden te overladen met loopgadgets of –kledij gaan ze niet anders kunnen dan daadwerkelijk hun goede voornemens in de praktijk om te zetten. Een sportiever en gezonder 2022, daar tekenen wij voor!

Tags: cadeaubon Runners' lab, cadeaus voor lopers, cadeaubon


the latest news

WEBSHOP

“De juiste outfit kan ervoor zorgen dat je jezelf overstijgt.” | Interview met UNRUN-bezielster Elodie Ouedraogo

De lijn van Elodie Ouedraogo & Olivia Borlée, hangt sinds eind 2021 in de rekken van Runners’ lab Antwerpen. De inspiratie voor hun laatste collectie? Merlene Ottey & Kathrine Switzer. Het verhaal van UNRUN is er dan ook één van vrouwen voor vrouwen.

Tags: UNRUN

EVENTS

Runners' lab x HITTA | Loop een HITTA-route en win Smartwool prijzen

Een app die jou aan het lopen en wandelen zet, daar kunnen we niet anders dan enthousiast over zijn. En dus sturen we je - mét de HITTA-app op zak - op ontdekking langs onze winkels. Extra motivatie nodig? Je maakt kans op een Smartwool prijs!

Tags: HITTA, Smartwool

RUNNERS' LAB

We hebben ze geteld: de 100.000ste afspraak is een feit.

De kaap van de 100.000 afspraken is bereikt. En daar zijn we zeker fier op. Om deze mijlpaal niet zomaar te laten passeren, blikken we met onze CEO Koen Wilssens terug op anderhalf jaar werken op afspraak.

Tags: Afspraak


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË