16 FEBRUARY 2022   l   EVENTS

Runners’ lab Social Runs | Run with us!

De Runners’ lab Social Runs, dat zijn tien prachtige looproutes verspreid over heel Vlaanderen. Elke maand lopen we er samen eentje. Wij, jij en je running buddies. Puur voor ‘t plezier. Wat denk je, pik je mee aan?

Opnieuw samen lopen. Eeeeindelijk!

Twee jaar lang moest het met de rem op. Maar nu mag het terug. En dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. Weet je nog, die verkiezing van het mooiste loopparcours van 2021? In 2022 checken we tien van die parcours één voor één af. Wij, jij en iedereen die goesting heeft om te lopen. Geen klassement, geen inschrijvingsgeld, geen “tijden lopen”. Gewoon gezellig met z’n allen joggen. That’s it.

Babbeltempo? Check!

Hoe het verder zit? Je kiest tussen twee afstanden: ca. 8 of 13 km. En je kiest tussen twee snelheden: ‘aan babbeltempo 1’ of ‘aan babbeltempo 2’, perfect geschikt voor iedereen die aan een tempo tussen de 8 en 12 km/u loopt. En zo simpel is het. Nog niet uitgebabbeld? Blijf gerust nog even plakken. En drink meteen iets. Want we trakteren je op wat lekkers om te eten en te drinken aan de finish.

Loop mee en win een Nike outfit

Als je blijft hangen, laat dan meteen ook je gegevens achter. Want bij elke van de tien Social Runs beloont Nike één gezellige jogger met een nieuw kledingsstuk. Kan je er niet bij zijn op de dag zelf? Dan kan je het parcours alsnog op een ander moment doen. Download de GPX-route hieronder, loop ze in de week voor of na de Social Run en registreer het meteen ook op Strava. Want ook voor één virtuele deelnemer heeft Nike een setje klaargelegd. De enige voorwaarde? Dat je lid bent van de Runners' lab Flandriens Club op Strava. Hier fiks je dat alvast even.

Zes op tien

Waarom je ze allemaal zou meedoen? Puur voor ’t plezier. En misschien ook wel een heel klein beetje voor deze: een Nike set ter waarde van 250 euro. Inclusief schoenen, een shirt en een tight of short. Want daar maak je in december 2022 kans op als je minstens zes van de tien Social Runs kan afvinken. Dus haal je agenda boven.

Zet ze op je planning

Dus, één Runners’ lab Social Run per maand. Voor de rest van 2022. Deal? We starten telkens om 10u. Deelnemen is gratis, maar geef ons vooral een seintje als je komt door even op ‘aanwezig’ te klikken in het Facebook event.

Maart | Heverleebos (Oud-Heverlee)

 • Datum: 20 maart
 • Tijdstip: 10u00
 • Start: Parking Zoet Water in Oud-Heverlee
 • GPX 7.5 km
 • GPX 13 km

April | Heusden-Zolder

Mei | Dijlepad (Bonheiden)

Juni | Nationaal Park Hoge Kempen (Genk)

Juli | Kruibeke

Augustus | Heidebos (Moerbeke-Waas)

 • Datum: 21 augustus
 • Tijdstip: 10u00
 • Start: info volgt
 • GPX: info volgt

September | Kalmthoutse Heide (Kalmthout)

 • Datum: 18 september
 • Tijdstip: 10u00
 • Start: info volgt
 • GPX: info volgt

Oktober | Rivierenhof (Antwerpen)

 • Datum: 16 oktober
 • Tijdstip: 10u00
 • Start: info volgt
 • GPX: info volgt

November | Oostende

 • Datum: 20 november
 • Tijdstip: 10u00
 • Start: info volgt
 • GPX: info volgt

December | Gent

 • Datum: 18 december
 • Tijdstip: 10u00
 • Start: info volgt
 • GPX: info volgt

Tot dan!

#teamrunnerslab

Downloads: GPX Heverlee 13 km, GPX Zolder 8 km, GPX Zolder 12 km, Heverlee, Social Walk zolder, Social Walk Rijmenam, GPX Rijmenam 7.5 km, GPX Rijmenam 12 km, GPX NPHK social walk, GPX NPHK 9 km, GPX NPHK 14 km, GPX Kruibeke 7 km, GPX Kruibeke 13.5 km

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Testpanel spreekt zich uit | Nike Air Zoom Pegasus blijft zichzelf heruitvinden

Als we al over versie 39 mogen spreken, dan weet je dat de Nike Air Zoom Pegasus zijn strepen heeft verdiend. Aan lovende woorden over dit model geen gebrek. Zijn ze ook van toepassing op de nieuwste versie? Enkele lopers namen de proef op de som.

Tags: Nike Air Zoom Pegasus 39, Nike

ADVIES

Active walking schoenen | De schoenen waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt

Active walking. Wij doen het, jij ongetwijfeld ook. Maar doe je het met de juiste schoenen? Dat is maar de vraag. Kom tussen 20 en 30 juni langs in één van onze winkels en geniet van 20% korting op active walking schoenen.

Tags: Active walking

ADVIES

Onder de aandacht | Hoe beïnvloedt sport het mentaal welzijn?

Opgelet: inhoud met sterk deskundig advies. Niet van ons, een schoenmaker blijft bij zijn leest. We schakelden sportpsychologe en ex-topsporter Eline Berings in. Met de steun van New Balance hebben we het over het effect van sport op mentaal welzijn.

Tags: Mental Health, Eline Berings, New Balance, New Balance Running


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË