03 JUNE 2022   l   ADVIES

Active walking schoenen | De schoenen waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt

Active walking. Wij doen het, jij ongetwijfeld ook. Maar doe je het met de juiste schoenen? Dat is maar de vraag. Kom tussen 20 en 30 juni langs in één van onze winkels en geniet van 20% korting op active walking schoenen.

Wandelen, we doen het allemaal

We mogen stilaan beginnen dromen. Van heerlijke wandelingen door toeristische stadjes, langs de promenade of simpelweg een toertje rond de blok op een hete zomeravond. Goede vooruitzichten. Minder goede vooruitzichten zijn de pijnlijke voeten die je er op het einde van de dag aan overhoudt. Auwtch.

Liever pijnlijke voeten dan de typische bruine, leren wandelschoenen? De fashionista in ons begrijpt dat. De adviseur in ons zoekt naar een oplossing. En die is er! Maak kennis met de schoenen waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt.

Kentering naar active walking schoenen

“Wij zetten in op active walking schoenen”, verklapt aankoopverantwoordelijke Eddy. “Dit zijn wandelschoenen die afgeleid zijn van trail- of loopschoenen. Ze bieden meer comfort, zien er frisser uit en zijn een pak lichter dan de zware, typische 'kloefers' van wandelschoenen.

Met active walking schoenen zorgen we voor een omwenteling. Maar eigenlijk is het de logica zelve. Deze schoenen hebben alles wat jij nodig hebt om te citytrippen, te dagtrippen of je hoofd leeg te maken tijdens een deugddoende wandeling.

“Zolang je het hooggebergte niet opzoekt, ben je eigenlijk beter af met active walking schoenen. Doordat de schoenen running georiënteerd zijn, bieden ze meer demping aan rug en knieën.”

“Bij Runners’ lab hebben we recent ons aanbod uitgebreid zodat we ook meer waterafstotende active walking schoenen hebben. Vroeger hadden we amper hoge schoenen. Ook die vind je nu opnieuw bij ons. Deze zogeheten ‘Mid’ schoenen beschermen tegen plassen, hoog gras en zorgen voor meer stevigheid en stabiliteit. Dat laatste is vooral van belang wanneer je met een zware rugzak wandelt. Voor sommigen kan het ook een psychologisch steuntje zijn”, vertelt Eddy.

Active walking KICK-OFF

Active walking schoenen zijn er niet alleen voor de doorgewinterde stappers. Active walking schoenen zijn bestemd voor een breed publiek. Waarschijnlijk ook voor jou. Daarom geven we je een zetje. Wij willen je deze zomer met de meest geschikte en comfortabele schoenen op wandel sturen. Kom daarom langs tussen 20.06.22 en 30.06.22 in één van onze winkels, laat je adviseren en ontvang 20% korting op alle active walking schoenen.

Tags: Active walking

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Testpanel spreekt zich uit | Nike Air Zoom Pegasus blijft zichzelf heruitvinden

Als we al over versie 39 mogen spreken, dan weet je dat de Nike Air Zoom Pegasus zijn strepen heeft verdiend. Aan lovende woorden over dit model geen gebrek. Zijn ze ook van toepassing op de nieuwste versie? Enkele lopers namen de proef op de som.

Tags: Nike Air Zoom Pegasus 39, Nike

ADVIES

Onder de aandacht | Hoe beïnvloedt sport het mentaal welzijn?

Opgelet: inhoud met sterk deskundig advies. Niet van ons, een schoenmaker blijft bij zijn leest. We schakelden sportpsychologe en ex-topsporter Eline Berings in. Met de steun van New Balance hebben we het over het effect van sport op mentaal welzijn.

Tags: Mental Health, Eline Berings, New Balance, New Balance Running

TEAM RUNNERS' LAB

Run For The Oceans en maak kans op een adidas Primeblue outfit

Van 23 mei t/m 8 juni vindt wereldwijd de actie ‘Run For The Oceans’ plaats. Met dit initiatief wil adidas de vervuiling van de oceaan een halt toeroepen. Daar hebben ze jouw hulp voor nodig. Doe mee en win!

Tags: run for the oceans, adidas


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË