05 DECEMBER 2022   l   WEBSHOP

Haal alles uit de trainingsfuncties van de nieuwste Apple sporthorloges

Apple trekt de sportieve kaart. Hun nieuwste sporthorloges voldoen voor het gros van de lopers aan alle vereisten. Shop de Apple-producten bij Runners’ lab en doe beroep op de kennis van onze adviseurs om alle traininingsfuncties uit te pluizen.

Techgigant Apple mag de wereld dan wel veroverd hebben, de loopwereld loopt er nog niet helemaal warm van. Althans niet als het gaat om het technisch klokje rond de pols. Geloof ons als we je zeggen dat dit onterecht is. Apple slaagt er ondertussen goed in om hun strak design en gekende features te combineren met de functies die het gros van de lopers zoekt om hun vooruitgang te tracken.

Alle adviseurs bij Runners’ lab volgden een volledige opleiding bij Apple om de producten door en door te kennen. Het verleidde sommigen om de sporthorloges en Airpods Pro aan te kopen. Lees snel meer over hun bevindingen.

Apple Watch Ultra getest

“Het toestel heeft mijn verwachtingen volledig ingelost. Te beginnen bij de resolutie en schermgrootte. Het scherm is altijd goed leesbaar, ook in zonlicht. De grootte van het scherm zorgt ervoor dat je in combinatie met een navigatiekaart nog zeven datavelden op het scherm kan zetten die duidelijk leesbaar zijn.”

“De GPS werkt zeer nauwkeurig. Ik heb ook nog nooit op verbinding moeten wachten. De trainingsfuncties doen wat ze moeten doen. Het instellen van trainingen lukt ook eenvoudig. De app ‘Conditie’ zorgt dat je al je inspanningen kan analyseren. Standaard GPX-files toevoegen, lukt helaas niet. Gelukkig kan je eenvoudig een app installeren waarmee dit nadien vanzelf gaat.”

“De vlotte integratie met Spotify vind ik eveneens een groot pluspunt. Ideaal voor wie tijdens het lopen naar muziek of podcasts wil luisteren zonder een GSM op zak te hebben.”

“Het minpunt van deze horloge? De batterijduur. Op één dag (zonder slaap) verbruik ik ongeveer 25% van de batterij waardoor je het regelmatig moet opladen. Heb je een hekel aan regelmatig moeten opladen of waag je je binnenkort aan een meerdaagse tocht? Dan is dit misschien niet het horloge die jij zoekt. Ben je op zoek naar smartwatchfuncties in combinatie met goede hardware om te sporten, dan is dit sporthorloge zeker een aanrader.”

Airpods Pro gewikt en gewogen

...al was de amper 5,3 gram propvol hoogstaande techniciteit verwaarloosbaar qua gewicht.

“De Airpods Pro zijn zeer goede oortjes. De kwaliteit van het geluid is uitstekend en ze blijven perfect in het oor zitten. Tijdens het lopen hoef je je niet druk te maken over je veiligheid in het verkeer. Je kan kiezen of je de noise cancelling aanzet zodat je omgevingsgeluiden nog steeds hoort.”

“De micro van de Airpods Pro is overigens heel geschikt om te bellen of meetings te volgen”, aldus het Runners' lab testpanel.

Onze adviseurs maken je wegwijs met de trainingsfuncties van Apple

Wil je zeker zijn dat je alle trainingsfuncties van de Apple sporthorloges optimaal benut? Kom dan langs in één van onze winkels in Deurne, Gent, Paal-Beringen, Rumst, Zaventem of Zwijndrecht. Onze adviseurs hebben een specifieke opleiding doorlopen om jou alle trainingsfeatures van A tot Z uit te leggen. Aarzel niet om beroep te doen op onze expertise.

Tags: Apple, #teamrunnerslab

Deel dit artikel


the latest news

ADVIES

Ontdek het Runners' lab Experience Center

Op zoek naar de juiste loopschoenen, maar vind je het lastig om te kiezen? Bij Runners' lab staan ze voor je klaar met deskundig advies en een uitgebreid assortiment.

Tags: Runners' lab Experience Center, Carbonschoen

ADVIES

Bevraging over sportbehagewoontes van de lopende vrouw levert opvallende resultaten op

Al jaren sensibiliseert Runners’ lab sportende vrouwen over het belang van een goede sportbeha. Om te weten hoe diepgeworteld ons advies inmiddels is, deden we een onderzoek naar de sportbehagewoontes. Maar liefst 1.500 dames vulden de bevraging in.

Tags: sportbeha

Honderd wandelaars lieten hun vertrouwde wandelschoen aan de kant staan voor dit type schoen

Je weet pas wat je al die tijd gemist heb, als je ergens voor het eerst mee kennismaakt. Dat deden we. We lieten 100 wandelaars kennismaken met hun nieuwe favoriete soort wandelschoen. Hun verdict.

Tags: Active walking, New Balance


Maak een afspraak

DE GROOTSTE LOOPSPECIAALZAAK VAN BELGIË